Pohitrite postrezbo gostov

POHITRITE POSTREŽBO GOSTOV ZA VEČ KOT 30%

Vas zanima kako je že več kot 100 lokalov v Sloveniji pohitrilo postopek postrežbe za vsaj 30%?

Že od 14,90 €

Hitra postrežba

Se vam dogaja, da zaradi napak pri naročanju izgubljate stranke?


Za vas smo pripravili rešitev - TRONpos daljinsko naročanje! Daljinsko naročanje je omogočeno preko Android naprave in pošilja naročila ali na centralno blagajno ali na tiskalnik. Naročila se lahko poljubno pošiljajo na šank ali pa v kuhinjo.


3 ključne prednosti uvedbe rešitve


  1. 30% pohitritev naročanja,
  2. 50% manj prehojenih korakov od izdajnih mest do mize,
  3. 100% manj napak pri naročanju.

Pokličite nas: 051 345 916

Kaj lahko o daljinskem naročanju povedo naše stranke?

Anže Fideršek, Moja Kavarna

V lokalu Moja Kavarna smo zelo zadovoljni z daljinskim naročanjem, ki nam ga nudi TRONpos in prednostmi, ki jih prinaša.Program lahko imamo kar na mobilnih telefonih, tako da sploh nismo potrebovali novih naprav. Takšen način naročanja je všeč tudi našemu osebju, saj jim prihrani ogromno nepotrebnih korakov, gostje pa so zaradi hitrosti izredno zadovoljni.Res priporočam vsakemu gostincu, da preizkusi in osvoji program, kajti ko ga bo, več ne bo želel biti brez njega.

Marko Poharič, Laplac d.o.o.

Daljinsko naročanje TRONpos nam omogoča boljšo storitev postrežbe gostov, saj se lahko strežno osebje popolnoma posvetistrankam, ki se vedno znova zadovoljne vračajo k nam. Ker gre naročilo direktno v kuhinjo, se več ne zgodi, da bi naročilo izgubili.Postrežba je hitra, učinkovita in brez napak. Ker je uporaba programa zelo preprosta, tudi uvajanje novih natakarjev ne predstavlja nobenega problema.

Kako poteka delo z daljinskom naročanjem

Za uvedbo daljinskega področja pa sploh ne potrebujete veliko opreme. Zelo verjetno je celo, da večino opreme že imate, pa setega sploh ne zavedate! Kaj vse torej potrebujete za daljinsko naročanje?


  • - urejeno in hitro brezžično omrežje (Wi-Fi)
  • - Android telefon z Bluetooth tiskalnikom ali namenska naprava

Zaposleni se lahko z uporabo TRONpos daljinskega naročanja 100% posvetijo strankam, saj lahko ob stranki poberejo naročilater hkrati izdajajo račune na mobilnem tiskalniku.

Spoštujemo vašo zasebnost, zato vaših podatkov ne bomo delili z nikomer. Po tem, ko boste pridobili analizo vašega lokala, vas bomo občasno obveščali o še drugih podobnih ugodnostih iz področja davčnih blagajn. Če tega ne boste želeli prejemati, se boste lahko odjavili z enim klikom. Našo politiko zasebnosti si lahko preberete tukaj: SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA