Rene Gungl

Rene
Rene, Implementacija in razvoj
 
Prosim, predstavi se nam, povej kaj točno je tvoja naloga pri TRONposu in koliko časa si že del ekipe TRONpos?
Sem Rene in prihajam iz okolice Jurovskega Dola v Slovenskih goricah. Na TRONposu sem že 4 leta, začel sem s podporo uporabnikov, sedaj pa se ukvarjam z implementacijo in komercialo TRONpos-a.
Kaj najraje počneš v prostem času?
V prostem času se ukvarjam z glasbo. Sem tudi del ansambla, s katerim se zabavam in preigravam, še posebej čez vikende.
Kaj si si želel postati ko si bil majhen?
Ko sem bil majhen, sem želel postati računalničar in mislim, da se mi je ta želja kar dobro uresničila, saj sem našel pravo službo in še posebej pravo ekipo, kjer lahko to željo uresničim.
Vemo, da je eden izmed večjih dosežkov ekipe TRONpos-a, razvoj ANDROID LITE davčne blagajne. Če bi imel možnost razviti katerokoli novo aplikacijo, katera bi bila?
Če bi imel možnost razviti novo aplikacijo, bi ustvaril spletni BackOffice, ki bi omogočal uporabniku dostop iz katerekoli naprave in seveda od kjerkoli.
TRONpos ANDROID LITE davčna blagajna je pred kratkim dobila prestižni nagradi za inovativno software rešitev in za inovativno trženje. Kako se počutiš ob prejemu te nagrade?
Na to nagrado sem zelo ponosen, še posebej sem ponosen na ekipo, s katero nam je uspelo osvojiti to nagrado. Vem, da je bilo za ta produkt potrebnega veliko časa in še posebej veliko dobrih idej, ki jih je bilo potrebno tudi realizirati.
S katerim »pregovorom« bi opisal sodelavce ekipe TRONpos?
Mislim, da pregovor »Delo in pridnost so peruti, ki letijo čez reke in gorovja« (Johann Fischart) še posebej drži za ekipo TRONpos, kajti smo mlad kader, ki se razume in dela v ekipnem duhu.
Lahko za konec poveš, kakšna bo, po tvojem, zgodba TRONpos-a čez 5 let?
Jaz upam in verjamem, da bo zgodba TRONposa-a čez pet let še bolj zanimiva, da nas bo v tem času spoznalo predvsem veliko podjetij in da se do takrat razvije še kakšen nov produkt na naših temeljih.