Novice

Preverjanje veljavnosti računov po nadgradnji

03. julij 2018
Spoštovani uporabniki TRONpos davčnih blagajn!

S 30.6.2018 je nastopila zakonska sprememba pri potrjevanju računov s strani FURS-a, ki je veleval odpravo uporabe protokola TLS1.0 in uveljavo protokola TLS 1.2. V skladu s tem, smo Vam na blagajne namestili novo verzijo programske opreme TRONpos V4.

Naprošamo vse uporabnike, katerim smo posodobili sistem, da preverijo veljavnost svojih računov! 

Kako to storite?

Pri računih, ki ste jih izdali, preverite, ali se na njih pojavijo oznake "EOR". Če te oznake nimajo, računi niso davčno potrjeni!

V primeru vprašanj ali kakršnih koli težav pri potrjevanju računov, se obrnite na našo podporo:

TRONpos podpora:
PON-PET: 8:00 - 16:00

Telefonska številka: 02 300 35 85
Email naslov: podpora@tronpos.si

Dežurna podpora*:
PON-PET: 16:00-22:00
Vikendi in prazniki: 7:00-22:00

Telefonska številka: (+386) 070 802 780
Cena: 70€ + DDV (obračunava se po 30 minutnih intervalih).

*Dežurna podpora je izključno plačljive narave in je namenjena za nujne zadeve.
Preberi več »

Zakonska sprememba pri davčnem potrjevanju

12. junij 2018

Spoštovani uporabniki programske opreme TRONpos!

Želeli bi Vas opozoriti, da bo s 30.6.2018 nastopila zakonska sprememba pri davčnem potrjevanju računov s strani FURSA.

Več o spremembi si lahko preberete na:

http://www.fu.gov.si/nadzor/podrocja/davcne_blagajne_in_vezane_knjige_racunov_vkr/?tx_news_pi1[news]=7591&tx_news_pi1[controller]=News&tx_news_pi1[action]=detail&cHash=b19eac9347eadf63d8e8f8fa4e9431a3

Opozorilo: Različica TLS 1.2 ne deluje na operacijske msistemu Windows XP, zato je potrebno te operacijske sisteme do tega datuma nujno zamenjati z novejšim (Windows 7 ali Windows 10).

Da bo programska oprema delovala nemoteno, smo za Vas pripravili novo različico programske opreme TRONpos V4. Nova verzija zraven zakonske podpore TLS 1.2 prinaša tudi kar nekaj pomembnih novosti. Za vas smo pripravili tudi osvežen dizajn blagajne TRONpos.

Ostale večje novosti:

-optimizacija delovanja;

-možnost plačevanja z Mbills;

-možnost plačevanja z Moneta;

-možnost pošiljanja SMS obvestil za servisne licence;

-kontrola davčne stopnje pri prodaji.

Nova različica programske opreme TRONpos V4 je do 15.6.2018 na voljo po znižani ceni 150,00 EUR + DDV. Po tem datumu velja redna cena in sicer 200,00 EUR + DDV. Cena velja za eno blagajno. Za vsako naslednjo blagajno Vam priznamo 50% popust, ki prav tako velja do 15.6.2018.

Za več informacij se lahko obrnete na svojega skrbnika ali na odgovornega v družbi Comtron za prehod na novo različico – Iztoka Tilija:

Iztok.Tili@comtron.si

TEL: 02 300 35 78

GSM: 051 345 916

 

Preberi več »

Zaposlimo novega sodelavca v razvoju programske opreme!

05. junij 2018
Ekipa TRONpos v svoje vrste vabi novega sodelavca oziroma sodelavko!

Delo zajema sodelovanje pri razvoju programske opreme (analitika) in implementacija pri strankah. Naša ekipa je mlada, energična in zagnana. Zaposlitev je možna tako preko študentskega servisa kot preko pogodbe. Možna je tudi kasnejša redna zaposlitev. Delo je dinamično, razgibano in zelo raznoliko. Kandidati naj bodo pripravljeni na učenje in pridobivanje novih veščin.

Za prijavo in/ali več informacij pišite na: iztok.tili@comtron.si


Preberi več »

Nov model davčne blagajne

23. maj 2018
Z veseljem vam predstavljamo naš nov model davčne blagajne! Razvijalo jo je kar 200 software in hardware inženirjev, ki so skupno porabili kar 5760 ur dela. Rezultat je blagajna, ki spada v 1% najboljših izdelkov na trgu. Poganja jo 8 jedrni 64 bitni procesor s super hitrim 5.0 spominskim diskom. Tudi v primeru velike količine podatkov, bo delovanje potekalo gladko in stabilno. Delovanje je izboljšano tudi zaradi DDR3 2G RAMA. Kombinacija odlične zmogljivosti in uporabniku prijaznega delovanja bo zagotovo poskrbela za to, da bodo vaša pričakovanja presežena.
Tudi zunanjost blagajne je odlična. 14 inčni zaslon z ločljivostjo 1920x1080 pikslov vam podatke prikazuje svetlo in jasno. Je tudi zelo tanek in lahek. 400 nitni zaslon pa prikazuje ostro sliko tudi v zelo svetlem okolju in močni svetlobi. Na blagajni najdemo tudi 80mm termo visoko hitrostni tiskalnik računov, z avtomatskim rezalnikom. Zmore natisniti 2 računa na sekundo. 
Odlično je poskrbljeno tudi za zunanjost blagajne, ki je narejena iz litega aluminija. Posebno obliovan hrbtni del zaslona in držalo izboljšujeta stabilnost blagajne za 40%. 

Preberi več »

Navodila za nadgradnjo

03. maj 2018

Spoštovani,

Obeta se nova zakonska sprememba na davčnih blagajnah zaradi povezave s FURS. Potrebno bo nadgraditi komponento .net Framework na 4.7.1. na vseh Windows računalnikih.

 

Omenjeno storitev lahko opravite popolnoma sami. Pri nadgradnji upoštevajte naslednja navodila: 

Pred nameščanjem .net Framework 4.7.1. je potrebno nadgraditi sistem Windows (VISTA, 7, 8, 8.1. ali 10), z najnovejšimi Windows posodobitvami.

1.N 1. Nadgradite Windows z najnovejšimi Windows posodobitvami.

a) WINDOWS 10

 Windows 10 se posodablja samodejno, saj izklop posodobitev na Windows 10 ni mogoč. Če imate različico   Windows 10 Enterprise in ste izklopili posodobitve, jih bo potrebno vklopiti.

 

b) WINDOWS VISTA, WINDOWS 7, WINDOWS 8, WINDOWS 8.1

 Odprite Nadzorno ploščo

 Če uporabljate male ikone, kliknite na Windows Update. Pritisnite na gumb Preveri posodobitve in   namestitev vse ponujene posodobitve.

 Če uporabljate kategorični prikaz, pritisnite na Sistem in varnost, nato izberite Windows Update. Pritisnite   na gumb Preveri posodobitve in namestitev vse ponujene posodobitve.

 

2.O 2. Obvezno ponovno zaženite računalnik.

3.P 3. Prenesite .net Framework 4.7.1.iz spleta: https://www.microsoft.com/en-us/download/confirmation.aspx?id=56116

4.N 4. Namestite preneseno datoteko .net Framework4.7.1. s ClickOnce namestitvijo (potrdite pogoje in  pritiskajte naprej).

 

Opomba: Nadgradnja lahko traja več ur. Priporočamo, da se zadeve lotite izven delovnega časa vašega podjetja, da ne bo prišlo do motenj zaradi izpada delovanja blagajn. V kolikor ne boste nadgradnje naredili po teh korakih, se lahko čas nadgradnje tudi zelo podaljša.


V kolikor storitve ne želite opraviti sami, se obrnite na svoje skrbnike ali na Iztoka Tilija:

Iztok.Tili@comtron.si

GSM: 051 345 916

Cena omenjene storitve znaša 120€ + ddv po blagajni (računalniku)

Preberi več »

Partners Meeting 2018 uspešno izveden

16. april 2018
V četrtek 12.4.2018 smo na sedežu našega podjetja Comtron d.o.o. gostili Partners Meeting 2018. Dogodek služi temu, da se z našimi partnerji dobimo in razpravljamo o novostih, predlogih, mnenjih in morebitnih problemih. Ker so naše davčne blagajne zelo razširjene, imamo partnerje po celotni Sloveniji. Najdete jih lahko v naslednjih krajih:
 • Ptuj - za Ptujsko območje in Prlekijo
 • Slovenj Gradec - za območje Koroške
 • Mozirje - za Celjsko območje
 • Hrastnik - za Dolenjsko
 • Ivančna Gorica - za Ljubljano in okolico
 • Cerkinca - za Notranjsko
 • Nova Gorica - severno Primorsko
 • Izola - za obalni del Primorske

Prvič smo dogodek lahko gostili v prenovljeni učilnici našega podjetja. Dogodek se je začel ob 14:00 in je trajal do 17:00. Po formalnem delu, smo se odpravili na pozno kosilo v restavracijo Takos, kjer smo v sproščenem vzdušju nadaljevali pogovor o izkušnjah iz vsakdanjika.

Vsem partnerjem, ki ste se dogodka udeležili, se lepo zahvaljujemo za obisk. Nadejamo se, da bomo odlično sodelovali še naprej in tako skupaj pisali uspešno zgodbo TRONpos blagajn!


Preberi več »

Prenovljen izgled letaka

05. april 2018
TRONpos-ovci se zavedamo, da smo ljudje vizualna bitja. Prav zaradi tega, veliko časa posvetimo izgledu našega promocijskega materiala. Nekateri promocijski artikli, ki jih imamo so: letaki, nalepke, vizitke, baloni, predpasniki, majice, zastavice, ipd. Ker je bil naš promocijski letak, katerega predstavljamo potencialnim strankam že nekaj časa brez spremembe, smo se odločili za spomladansko osvežitev. Nov dizajn letaka si lahko ogledate spodajPreberi več »

Prestavljen Partner Meeting

21. marec 2018
Ker naše davčne blagajne uporablja preko 2000 uporabnikov po vsej Sloveniji, imamo v ta namen izdelano partnersko mrežo. Vsako leto organiziramo Partners Meeting, na katerem se s partnerji družimo ter izobražujemo. Seznanimo jih z raznimi novostmi in spremembami, ki bodo prišle v poštev v tekočem letu.

Letošnji Partners Meeting je bil prvotno zamišljen za četrtek, 22.3.2018. Zaradi zasedenosti prostorov smo bili primorani dogodek prestaviti. Nov termin je četrtek, 12.4.2018 ob 14:00 uri. Partnerje bomo gostili v povsem novi učilnici, ki smo jo pričeli uporabljati ta teden. Natančnejšo agendo dogodka bomo oznanili naknadno.

Partnerji se lahko na dogodek prijavite s klicem na telefonsko številko: 02/300 06 30 ali preko e pošte na domen.kovacic@comtron.si. Za več informacij pišite na iztok.tili@comtron.si

Dogodek je namenjen samo partnerjem TRONpos, dogodke ki se tičejo strank pa bomo oznanili pravočasno!

V upanju na čim boljšo udeležbo vas lepo pozdravljamo!
Ekipa TRONpos
Preberi več »

Obiščite nas na sejmu Love Beauty

13. marec 2018
Ekipa TRONpos bo sodelovala na mednarodnem sejmu kozmetike in lepote Love Beauty, ki bo potekal 6. in 7. aprila. Sejem bo potekal v Gospodarskem razstavišču,  v hali A. Obiščete nas lahko na našem prostoru 29a.

Veselimo se vašega obiska!
Preberi več »

Tudi letos bomo prisotni na MOS Celje. Obiščite nas!

12. september 2017

TRONpos blagajna od danes naprej ponuja tudi plačevanje z Moneto

25. maj 2017
Zakaj ne bi svojim strankam povečali možnosti plačevanja vaših produktov in storitev?

Mobilni telefon z Moneto postane tudi plačilna kartica, ki omogoča plačilo tako majhnih kot velikih zneskov. Plačila z mobilnim telefonom, ki ga imate vedno pri roki,postanejo še bolj priročna, za še večjo varnost pa poskrbite s PIN-kodo za plačila z Moneto.
Moneta je priročen način plačevanja vsakodnevnih nakupov, s katerim gotovino in bančno kartico zamenjate s svojim mobilnim telefonom. Pri tem je Moneta enakovredna kreditni plačilni kartici,kjer plačilo poravnate z zamikom,  enkrat mesečno. Sistem Moneta ima tudi dovoljenje Banke Slovenije za opravljanje plačilnih storitev. Z Moneto lahko plačujete vsi naročniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije in Si.mobila ter komitenti banke Nova KBM, ki ste hkrati uporabniki mobilnih storitev enega izmed navedenih operaterjev.

Vsi, ki uporabljate za svoje poslovanje blagajno TRONpos vam od danes naprej ponujamo dodatno možnost sistema plačevanja za vaše stranke. Če ste za to zainteresirani nam pošljite e-mail na naslov: tronpos@comtron.si ali nas pokličite na telefonsko številko: 02 3003 578.
Preberi več »

Predstavitev TRONpos davčne blagajne na dogodku Predstavitev novosti TIC V4.9

25. april 2017

V četrtek, 23..2.2017 smo organizirali predstavitev novosti TRONpos blagajne za naše poslovne partnerje. Srečanje je potekalo na sedežu podjetja Comtron d.o.o., Tržaška cesta 21, 2000 Maribor. Predstavili smo novosti TRONpos Androida, nov produkt Econo AVIO V1, novosti TRONpos Windows, TROnpos mobilne analize, novost Moneta in nekaj informacij o obnovljeni IT opremi. Prav tako je bil predstavljen start-up Tabla, ki izdeluje spletne trgovine-strani, masovno pošiljanje e-spročil in drugo. V predstavitvi ste lahko slišali tudi veliko o TSC printerjih.

Več si lahko preberete tukaj.


Preberi več »

NOVO! Blagajna in tiskalnik v enem- ECONO Aio V1

27. marec 2017
Predstavljamo novost v prenosnih blagajnah! 


Naše prenosne blagajne so enostavne, prilagodljive in hitre. O enostavnosti priča tudi dejstvo, da lahko z njo vsak opravlja že samo v nekaj minutah. Ker je TRONpos Android blagajna prilagojena po dobrih praksah enostavnosti uporabe, boste kar hitro postali sam svoj mojster lastne prenosne blagajne.

ECONO V1 AIO je primerna za delo na terenu kot tudi statične lokacije. Kombinacija tiskalnika in ekrana nudi enostavno, prilagodljivo in hitro uporabo blagajne.

Več o prenosni blagajni si lahko preberete tukaj.
Preberi več »

Srečanje s partnerji

23. februar 2017
V četrtek, 23..2.2017 smo organizirali predstavitev novosti TRONpos blagajne za naše poslovne partnerje. Srečanje je potekalo na sedežu podjetja Comtron d.o.o., Tržaška cesta 21, 2000 Maribor. Predstavili smo novosti TRONpos Androida, nov produkt Econo AVIO V1, novosti TRONpos Windows, TROnpos mobilne analize, novost Moneta in nekaj informacij o obnovljeni IT opremi. Prav tako je bil predstavljen start-up Tabla, ki izdeluje spletne trgovine-strani, masovno pošiljanje e-spročil in drugo. V predstavitvi ste lahko slišali tudi veliko o TSC printerjih.
Preberi več »

Predstavili smo se na sejmu Gast Expo 2017

01. februar 2017
         
  


Preberi več »

NOVO! Razvili smo aplikacijo MOBILNA ANALIZA. Kaj ponuja?

06. januar 2017
Ste kot lastnik podjetja kdaj pomislili, da bi spremljali poslovanje restavracije, trgovine ali lokala kje drugje, kot pa samo iz pisarniškega stolčka? Aplikacija Mobilne analize, ki smo jo razvili v Comtron-u vam omogoča, da spremljate vaše poslovanje, zaposlene, finančno stanje in druge statistične podatke podjetja od kjerkoli in kadarkoli. Prednost aplikacije Mobilne analize TRONpos je, da je prilagojena za uporabnike vseh operacijskih sistemov.

UPORABNI ZAVIHKI V APLIKACIJI:

PROMET: 
V modulu promet lahko analizirate poslovanje po posameznih produktih, skupinah produktov, primerjate uspešnost zaposlenih, po  načinu plačila itd. 
DENARNICE: 
Modul denarnice je namenjen gostinskim lokalom in omogoča vpogled v gotovino v lokalu.
MIZE: 
Odprte mize omogočajo pregled trenutne zasedenosti lokala. Reagirajte pravočasno in poskrbite za pravočasno postrežbo vseh gostov v lokalu.
ZALOGA: 
Modul omogoča pregled zaloge v skladišču in tako omogoča, da ne ostane brez prodajnih produktov.
UPORABNIKI: 
Modul omogoča evidenco delovnega časa po zaposlenih. Spremljajte prisotnost zaposlenih.

Več o uporabi in funkcionalnosti aplikacije si lahko preberete tukaj!
Preberi več »

Obiščite nas na Gostinsko-turističnem zboru Slovenije v Portorožu

07. oktober 2014
Vabimo vas, da nas obiščite na 61. gostinsko turističnem zboru, ki bo potekal 14. in 15. oktobra 2014 v Kongresnem centru Grand hotela Bernardin Portorož.

Obiščite nas na razstavnem prostoru B9 in si izžrebajte privlačno nagrado!
Preberi več »

DURS bo zamenjala finančna uprava

12. junij 2014
S 1. avgustom 2014 dobimo novo finančno upravo, ki bo poskrbela, za zamenjavo paragonsih blokov z blagajnami.
Pripravite se pravočasno in nadomestite paragonske blokce s TRONpos ANDROID.
Preverite cene.
Preberi več »

NOVI moduli v TRONpos

08. maj 2014
V TRONpos-u smo razvili nove module:
REKLAMACIJSKI ZAPISNIK – obrazec reklamacijski zapisnik je možno natisniti iz programske opreme TRONpos. Tako lahko vrnjeno blago enostavno vrnemo dobavitelju.
PRODAJA BREZ DDV – Dodana možnost izdaje računa brez DDV za davčne zavezance iz EU območja SISTEM PRODAJE DARILNIH BONOV – omogočena prodaja in unovčenje darilnih bonov kot plačilno sredstvo
ZAKLJUČEK BLAGAJNE NA A4 – Izpis zaključka blagajne je sedaj na voljo tudi v A4 formatu in ga lahko natisnemo na A4 tiskalnik
Preberi več »

Premierna predstavitev TRONpos ANDROID

24. marec 2014
V četrtek, 27.3.2014, Vas vabimo na premierno predstavitev našega novega produkta TRONpos ANDROID s pričetkom ob 13:00 v prostorih družbe COMTRON d.o.o., Tržaška cesta 21, Maribor.

Agenda dogodka:

13:00 TRONpos RETAIL in TRONpos GASTRO predstavitev novosti
14:00 TRONpos ANDROID – premierna predstavitev

Na dogodku bomo predstavili pakete TRONpos ANDROID s cenovno politiko za naše TRONpos partnerje. Na dogodek se prijavite na elektronski naslov tronpos@comtron.si ali nas svojo udeležbo sporočite na telefonsko številko 051 345 916 (Iztok Tili).
Preberi več »

Sejem GastExpo 14

11. februar 2014
Hvala, da ste nas obiskali na sejmu GastExpo.
GastExpoPreberi več »

MARIBOR: Postanite partner pri prodaji globalne prodajne rešitve TRONpos

26. november 2013

Pozdravljeni,

podjetje COMTRON d.o.o. razširja mrežo
poslovnih partnerjev na področju prodaje mednarodno uspešne prodajne rešitve TRONpos.
Ponujamo Vam dolgoročno sodelovanje in udeležbo pri dobičku od prodaje programske opreme.Vabimo Vas na predstavitev programske opreme TRONpos potencialnim partnerjem z naslovom Uvod v TRONpos, ki bo potekala v torek, 12.12.2013 ob 9:00 v učilnici podjetja Comtron d.o.o., Tržaška cesta 21, 2000 Maribor.


Prijavite se na tronpos
@comtron.si ali na telefonsko številko 02/300-3543.

Preberi več »

Postanite partner pri prodaji globalne prodajne rešitve TRONpos

05. november 2013

Pozdravljeni,

podjetje COMTRON d.o.o. razširja mrežo
poslovnih partnerjev na področju prodaje mednarodno uspešne prodajne rešitve TRONpos.
Ponujamo Vam dolgoročno sodelovanje in udeležbo pri dobičku od prodaje programske opreme.Vabimo Vas na predstavitev programske opreme TRONpos potencialnim partnerjem z naslovom Uvod v TRONpos, ki bo potekala v torek, 26.11.2013 ob 9:00 v učilnici podjetja Repro - MS 03 d.o.o., Dolenjska cesta 242b, Ljubljana.


Prijavite se na tronpos
@comtron.si ali na telefonsko številko 02/300-3543.

Preberi več »

Dacarji zapirajo gostinske lokale - zagotovite si, da vaš ne bo med njimi!

16. oktober 2013
Davčna uprava nadaljuje nadzor nad davčnimi zavezanci. Gre za inšpecijske nadzore blagajniškega poslovanja, poslovnih knjig in evidenc! Blagajniški sistem TRONpos Gastro 100% zadovoljuje aktualno zakonodajo!

ŽE OD 29,90€ +DDV NA MESEC!
(ponujamo tudi možnost enkratnega nakupa) AKCIJA: prve 3 kupce bomo nagradili z denarnico Akcija velja do 21.11.2013

POKLIČITE 02 300 3543
Preberi več »

Gostinsko turisitičen zbor 2013

11. oktober 2013
Hvala, da ste nas obiskali na GTZ 2013 v Podčetrtku.

Preberi več »

Nagrada TRONpos MOS 2019

13. september 2019

Tudi letos smo s TRONpos prisotni na 52. sejmu MOS, ki poteka med 10.9.– 15.9.2019 v Celju.

Osrednja točka našega letošnjega razstavnega prostora je TRONpos ANDROIDLITE aplikacija, ki je na voljo popolnoma brezplačno na GooglePlay-u.


Z velikim veseljem in s ponosom vam sporočam, da smo prejeli kar 2nagradi in sicer po izboru organizatorja sejma ter Obrtno-Podjetniškezbornice Slovenije, za inovativno software rešitev in inovativen načintrženja aplikacij za davčne blagajne.

Preberi več »

Obiščite nas na sejmu MOS 2019

28. avgust 2019

Tudi letos bomo prisotni na največjem poslovno - sejemskem dogodku v Sloveniji, na sejmu MOS,ki bo potekal že 52. leto zapored.Sejem se bo odvijal v Celju,na naslovu Dečkova cesta 1. Potekal bo od 10. do 15.septembra 2019. Na naši stojnici si boste lahko ogledali in preizkusili naše davčne blagajne TRONpos. Zagotavljamo vam, da boste iz našega razstavnega prostora odšli zadovoljni, saj smo pripravili nagradno igro,kjer si boste lahko priigrali privlačne nagrade!

Našli nas boste v dvorani K, na razstavnem prostoru 16. Na tem prostoru nas lahko najdete celoten čas trajanja sejma, od torka 10. do nedelje 15. Sejem bo za obiskovalce odprt vsak dan med 10. in 15. septembrom med 9:00 in 19:00, v nedeljo 15. septembra pa med 9:00 in 18:00.

Za naše zveste poslovne partnerje so na voljo tudi vstopnice za obisk sejma, zanje se obrnite na e-naslov iztok.tili@comtron.si
.

Veselimo se vašega obiska!

Lep pozdrav,

Ekipa TRONpos

Preberi več »

TRONpos.si ima NOVO PODOBO!

27. avgust 2019

Z velikim veseljem vam sporočamo, da je spletna stran www.tronpos.si dobila popolnoma osveženo podobo, ki bo poskrbela, da vam bodo iskane informacije še hitreje pri roki. Da pa bo brskanje po prenovljeni strani še slajše, smo pripravili PRESENEČENJE ZA PRVIH 10 NAROČNIKOV na novi spletni strani, ki bodo deleži ugodnosti BREZ ZAČETNIH STROŠKOV (vnos cenika, povezava na FURS in izobraževanje uporabnikov).

Izogni se začetnim stroškom poslovanja in POSTANI NAŠ NAROČNIK ZDAJ!

Preberi več »

Osvojili smo Triglav!

09. avgust 2019

Dne 3.8. in 4.8.2019 je del naše ekipe opravil 44 kilometrov dolgo zahtevno planinsko pot in se v nedeljo v zgodnjih jutranjih urah povzpel na naš najvišji vrh Triglav. Pot je bila po poročanju sodelavcev zahtevna, vendar zaradi lepote narave vredna vsakega izmed skoraj 80.000 prehojenih korakov v dveh dneh.

Ponosni smo na naše planince!

Preberi več »

Vabljeni na sejem GastExpo!

23. januar 2019

Spoštovani!

Že tradicionalno se bomo udeležili 13. Mednarodnega sejma okusov GastExpo! Sejem bo potekal v Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, med 30.1. in 2.2. 2019. Najdete nas lahko v dvorani A, na prostoru 37. Sejem bo odprt vsak dan od srede do sobote med 10:00 in 19:00. 

Vabljeni na obisk in osvežitev ter ogled naših davčnih blagajn. Za vas pa smo pripravili tudi nagradno igro, v kateri si lahko priigrate odlične nagrade!

Lep pozdrav,

ekipa TRONpos

 

 

Preberi več »

Menjava načila plačila

12. december 2018
Za Vas smo pripravili novo verzijo programa 4.3.4. V novi verziji omogočamo menjavo načina plačila na že zaključenem blagajniškem računu. 

Vsem, ki imate sklenjeno veljavno najemno pogodbo, pogodbo o vzdrževanju ali pa ste verzijo 4 že kupili, nova verzija pripada brezplačno.

Menjava načina plačila vam omogoča:
 • Menjavo načina plačila na zadnjem računu v primeru, da se zmotimo pri izdaji računa, oziroma načinu plačila.
 • Menjavo načina plačila na starejšem računu. V sistemu se vsaka sprememba za nazaj zabeleži in je nato vidna na računu.
Strošek implementacije znaša 49€ + DDV. Za več informacij ter naročila nam pišite na elektronska naslova iztok.tili@comtron.si ali podpora@tronpos.si, lahko pa nas pokličite na 02 300 35 85 oziroma na 051 345 916.

 
Preberi več »

TRONpos Black Friday akcija

23. november 2018
Spoštovani uporabniki TRONpos!

Za vas smo pripravili posebno akcijo za Black Friday! Močno smo znižali cene nekaterih naših izdelkov.

Ponujamo vam akcijske cene za:
 • Bluetooth tiskalnik OCOM, znižan za 50%, akcijska cena znaša 53,27€ + DDV.
 • Termo rolice 57mm x 19mm, v kompletu 10 rolic, znižane za 50%, akcijska cena znaša 3,50€ + DDV.
 • Stojalo za 10" tablico, znižano za 35%, akcijska cena znaša 15,98€ + DDV.

Akcija velja samo za kratek čas, od petka 23.11.2018 do vključno ponedeljka 26.11.2018, oziroma do razprodaje zalog. Naročila sprejemamo na elektronski naslov: iztok.tili@comtron.si ali na telefonsko številko 051 345 916.

 

Preberi več »

TRONpos Android promocijski video

16. november 2018

Na spodnji povezavi si lahko ogledate prvega od obeh novih promocijskih videov za TRONpos davčne blagajne. V tem videu predstavljamo programsko opremo TRONpos Android, na primeru Frizerskega studia Bella, na Ptuju. Agencijo smo posneli skupaj z agencijo DAMN. V videu nastopata Jasna Topolnik in Rok Gracer. Vsem prisotnim se zahvaljujemo za sodelovanje pri snemanju videa ter za profesionalnost in odličen odnos!

Video si lahko ogledate tukaj: https://www.youtube.com/watch?v=TzpVbvHdfHk

Preberi več »

Posodobitev digitalnega potrdila za vzpostavitev TLS povezave

06. november 2018

Spoštovani uporabniki programske opreme TRONpos!

FURS bo 10.11.2018 zamenjal digitalno potrdilo za vpostavitev TLS povezave.

Več o spremembi si lahko preberete na:
https://edavki.durs.si/EdavkiPortal/OpenPortal/CommonPages/Opdynp/PageD.aspx?category=dpr_teh_spec

Opozorilo: Zamenjava digitalnega potrdila je obvezna, saj brez nje Vaša davčna blagajna ne bo delovala v skladu s predpisano zakonodajo!

Novo digitalno potrdilo je objavljeno na tej povezavi. Spremenjeno je tudi digitalno potrdilo izdajatelja SIGOV-CA. Sprememba stopi v veljavo s soboto, 10.11.2018. Cena posodobitve iz naše strani znaša 35€ + DDV. Cena velja za 1 blagajno. Ker želimo, da vaša davčna blagajna deluje nemoteno, vas prosimo, da nam naročilnico pošljete najkasneje do četrtka, 8.11.2018!
Za več informacij se lahko obrnete na svojega skrbnika ali na odgovornega v družbi Comtron za prehod na novo različico – Iztoka Tilija:

 

Iztok.Tili@comtron.si
TEL: 02 300 35 78
GSM: 051 345 916

Preberi več »

Posneli smo nov promocijski video!

22. oktober 2018

Zaradi intenzivnega dela na marketingu in zavedanja pomena video posnetkov v marketinške namene, smo se odločili, da bomo posneli nov TRONpos promocijski video. Snemali smo v petek, 19.10.2018. Odločili smo se za snemanje videa za blagajno Gastro in Windows. Snemanje je potekalo na Ptuju, v gostilni Rozika in v Frizerskem studiu Bella. Ker smo si želeli profesionalnega videa, smo najeli agencijo DAMN. Pred kamero sta stopila Rok Gracer in Anna Minakova. Oba videa smo posneli v istem dnevu, saj je snemanje potekalo zelo gladko in tekoče. 

Video bo deležen editiranja in obdelave, tako da ga lahko pričakujete v novembru. Mi se ga že zelo veselimo! 

Ob tej priložnosti bi se radi zahvalili agenciji DAMN za snemanje posnetka in pridobitev igralcev, gostilni Rozika ter Frizerskemu studiu Bella za dovoljenje za uporabo prostorov in osebja ter igralcema za sodelovanje in profesionalnost.

Preberi več »

Možnost plačila z Bitcoini na TRONpos blagajnah

18. september 2018

NOVOST! Preko TRONpos blagajne lahko stranke plačujejo s kriptovaluto Bitcoin!

 

V Comtronu smo sklenili strateško partnerstvo z družbo Limitlex, ki je vodilni razvijalec platform za izmenjavo kriptovalut. TRONpos blagajne so tako prve v Sloveniji, preko katerih je možno sprejemati Bitcoin in druge kriptovalute!

 

Nekaj pomembnih prednosti pri sprejemanju plačil v kriptovalutah preko TRONpos blagajne:

 

· Četudi sprejmete plačilo v kriptovalutah, je znesek na vašemizdanem računu v EUR, in tudi izplačilo dobite v EUR (na vaš TRR).

 

· Provizije od transakcij so nižje kot pri karticah.

 

·Sistem je popolnoma integriran v TRONpos blagajno, zato je zelo enostaven za uporabo (uporablja se na enak način kot za kartice). Predstavnik podjetja Limitlex se tudi oglasi pri vas in demonstrira, kako uporabljati sistem.

 

Kriptovalute tako pri nas kot po svetu postajajo vedno bolj priljubljena oblika plačila, zato je sedaj idealen trenutek, da jih pričnete sprejemati tudi vi. S tem lahko le pridobite.

 

Uporabniki TRONpos blagajn, ki boste sedaj pričeli sprejemati kriptovalute, boste brezplačno deležni posebne promocije podjetja Limitlex med kripto uporabniki. Kripto skupnost je v Sloveniji tudi sicer zelo močna, zato se prodajnim mestom, ki bodo sprejemala plačila v kriptovalutah, zagotovo obeta povečanje števila strank.


Za aktivacijo sprejemanja plačil v kriptovalutah nas pokličite na: 040 387 876 ali izpolnite obrazec za prijavo ponudnika.

 


 

Preberi več »

Obiščite nas na sejmu MOS

07. september 2018
Spoštovani!

Tudi letos bomo prisotni na največjem poslovno - sejemskem dogodku v Sloveniji, na sejmu MOS, ki bo potekal že 51. leto zapored. Sejem se bo odvijal v Celju, na naslovu Dečkova cesta 1. Potekal bo od 11. do 16. septembra 2018. Na naši stojnici si boste lahko ogledali in preizkusili naše davčne blagajne TRONpos. Zagotavljamo vam, da boste iz našega razstavnega prostora odšli zadovoljni, saj smo pripravili nagradno igro, kjer si boste lahko priigrali privlačne nagrade!

Našli nas boste v dvorani K, na razstavnem prostoru 16. Na tem prostoru nas lahko najdete celoten čas trajanja sejma, od torka 11. do nedelje 16. Sejem bo za obiskovalce odprt vsak dan med 11. in 15. septembrom med 9:00 in 19:00, v nedeljo 16. septembra pa med 9:00 in 18:00.

Veselimo se vašega obiska!

Lep pozdrav,
Ekipa TRONpos


Preberi več »