DALJINSKO NAROČANJE

Daljinsko naročanje oz. bolj znano kot “orderman” je nova rešitev razvita za naše TRONpos blagajne.
 
 
Daljinsko naročanje je omogočeno preko Android telefona ali tabličnega računalnika in pošilja naročila ali na centralno pos TRONpos Gastro blagajno ali na tiskalnik. Naročila se lahko poljubno pošiljajo na šank ali pa v kuhinjo.
TRONpos Daljinsko naročanje je priročna rešitev prilagojena vašemu poslovanju!
 
Pošljite nam povpraševanje! 
Za omejeni čas vašemu podjetju zastonj izdelamo individualno ponudbo po akcijski ceni za našo daljinsko blagajno.
 
Daljinsko naročanje pride prav še posebej takrat, kadar imamo ločene zaposlene za vsako funkcijo. GASTRO Daljinsko naročanje še posebej pride prav pri gostilnah s terasami. Za gastronomsko verzijo blagajn je to npr. natakar - postrežba in šankist. Zaposleni se lahko posvetijo in ostanejo s strankami ali gosti. Hkrati lahko izdajajo račune.
Takšen način poslovanja ima veliko prednosti. Te prednosti primorajo k temu, da se nakup daljinskega naročanja že kar hitro poplača.
 
Akcijska cena za prednaročila TRONpos GASTRO Daljinskega Naročanja

 
Daljinsko naročanje: Povišajte prihodke s pomočjo naše rešitve!
 
Gostinski lokali vseh velikosti imajo z uporabo našega daljinskega naročanja veliko prednost! Z daljinskim naročanjem povečate učinkovitost  zaposlenih in vidno zvišate zadovoljstvo strank. Omogočanje plačila in tiska ob mizi znižuje varnostne skrbi kartičnega plačevanja. Vsesplošno bolj učinkoviti delovni procesi pripomorejo k bolj zdravemu delovnemu okolju, hkrati pa tudi k večji uspešnosti podjetja. 
 
Privarčujte s časom
Takšna blagajna dovoli, da postrežba ostane, kjer se jo najbolj potrebuje: z gosti. Posledično se prehodi manj korakov in se zaposleni osredotočijo na samo postrežbo. Več časa za sprejem naročil pa poveča prodajo in zadovoljstvo gostov.
 
Večji dobiček
Varčevanje s časom omogoča natakarjem postrežbo večjega števila gostov. Hkrati se lahko bolj posvetijo gostom, kar še dodatno vpliva na njihovo zadovoljstvo. 
Naj pozabljena in napačna naročila postanejo stvar preteklosti!
 
Zadovoljstvo strank
TRONpos daljinsko naročanje postaja priljubljeno, saj je moderno in koristno tako za zaposlene kot za stranke.  Daljinsko naročanje pripomore k dobri besedi vašega podjetja! Naročila bodo postrežena hitreje ter nič več ne bo čakanja na račune. Stranke bodo lahko enostavno  uživale ob odlični kulinariki ter VRHUNSKI postrežbi. Srečne stranke trošijo več, obiskujejo večkrat in vas priporočajo prijateljem!
 
Pošljite nam povpraševanje! 
SAMO ŠE DO 30.4.2019 *AKCIJSKA CENA* DALJINSKEGA NAROČANJA

*Ste vedeli, da daljinsko naročanje občutno poviša učinkovitost vašega osebja?


Prednosti TRONpos daljinskega naročanja

Podpora TRONpos z vodilnega IT podjetja Comtron
Pri uporabi TRONpos daljinskega naročanja vam je na voljo TRONpos podpora, ki je del podjetja Comtron d.o.o. V podjetju se zavedamo pomena zadovoljstva naših strank, saj skozi naše zanesljive rešitve pridobivamo vedno večje zaupanje. TRONpos daljinsko naročanje je zasnovano tako, da deluje hitro in brezhibno. Naš program orderman za Android je prilagodljiv, fleksibilen, uporabniku prijazen in ustvarjen po dobrih praksah grafične priročnosti. V Sloveniji je TRONpos en izmed vodilnih blagajniških sistemov na trgu.
 
Kvalitetna postrežba za večji poslovni uspeh
Priročne majhne tablice Android ali telefoni so praktični in prenosni (od tod termin prenosna blagajna). Na njih se namesti Android daljinsko naročanje in omogoča naročanje na daljavo. Posledično to pospeši hitrost in učinkovitost vaših zaposlenih.
Uporabljate ga lahko v restavracijah, sladoledarnah, barih, kavarnah, gostilnah in slaščičarnah. Naš program zagotavlja mobilnost, hitrost, prijaznost, celovitost in dobičkonosnost.
Integracija z davčno blagajno
Državna vpeljava davčne blagajne je velika omejitev za podjetja. Zato smo naše blagajne posebej prilagodili z davčnimi blagajnami. Tako je bilo prilagojeno zakonu tudi naše daljinsko naročanje. 
 
Večji prihodki zahvaljujoč hitrosti postrežbe
Če vsak dan ne uspemo postreči dveh ali treh strank, to hitro znese do velikega števila izgubljenega dobička. Za večja podjetja z večjim številom gostov, postane to še bolj zaskrbljujoče. Najhuje je to, da se večina lastnikov podjetij tega sploh ne zaveda. Edini odgovor v takšnem primeru je: hitra, zanesljiva in učinkovita pomoč vaši postrežbi: TRONpos Android daljinsko naročanje.
 
Pošljite nam povpraševanje! 
Zadnja možnost, da kliknete zdaj! 
Z daljinskim naročanjem boste sprostili vaš čas in povečali vašo učinkovitost!