1. Blagajna za učinkovito pošiljanje naročil na šank ali v kuhinjo

  Blagajna za najučinkovitejše pošiljanje naročil na šank ali v kuhinjo 

  Če ste lastnik ali najemnik gostinskega lokala, ste najverjetneje že kdaj doživeli, da vas je stranka zapustila, še preden ste jih sploh uspeli dostaviti naročilo. Če ne, potem pri svojem delu že zagotovo uporabljate TRONpos daljinsko naročanje. V nasprotnem primeru vas vabimo, da si preberete, kaj vam tovrstno naročanje omogoča.


  Za tovrstno naročanje poskrbi TRONpos blagajna oziroma blagajna za terase. Ključne prednosti, s katerimi vam postreže, pa so vsaj 30% prihranjenega časa, 100% zadovoljne stranke, izjemna učinkovitost osebja in ne nazadnje uspešnejše rezultate ob koncu dneva. Sicer pa boste ugotovili, da večino opreme za tovrstni sistem že imate, kar je zagotovo še eden od večjih prednosti za vaše najučinkovitejše poslovanje.


  Oprema za daljinsko naročanje

  Blagajna za terase bo uspešno delovala, če si boste zagotovili hitro in urejeno brezžično omrežje (za katerega lahko poskrbimo tudi mi) ter android telefon z Bluetooth tiskalnikom ali namensko napravo.


  Sicer pa vam pri izbiri takšnega sistema poslovanja priporočamo, da omrežje za svoje goste izolirate. S tem boste dobro poskrbeli za prestrežbo podatkov ter za hitrostno omejitev omrežja. Pri daljinskem naročanju posledično ne boste imeli nobenih težav.


  Izjemno uporabne funkcionalnosti daljinskega naročanja

  Vrhunska blagajna za terase TRONpos vam omogoča odlične funkcionalnosti, kot so naprimer izdajo računov neposredno ob mizi gosta; naročila boste lahko obenem tiskali na več mestih oziroma na več tiskalnikih; vsebino naročila lahko natančneje določate s pred pripravljenimi opombami; nadzorujete zasedene mize v prav vsakem trenutku.


  Učinkovita blagajna za terase vam ne nazadnje omogoča še dober vpogled v odprta naročila, kadar koli si boste to zaželeli.


  Mnenja zadovoljnih uporabnikov blagajne za terase

  Daljinsko naročanje, ki ga omogoča vrhunska blagajna za terase TRONpos, se v praksi odlično obnese. To vam lahko povedo številni izjemno zadovoljni uporabniki.Njihova mnenja si lahko preberete tudi na spletu.


  Če vas zanima več, kliknite TUKAJ. 

  blogPost.Header1
 2. blogPost.Header4