Virtualna davčna blagajna

Obvezne davčne blagajne!

Kaj je virtualna davčna blagajna?

Virtualna davčna blagajna je blagajna, ki onemogoča naknadno spreminjanje in brisanje računov.

Kaj pa je torej davčna blagajna?

Davčna blagajna je blagajna, ki omogoča izmenjavo podatkov s Finančno upravo RS v realnem času. Podatke pošilja neposredno v baze podatkov FURS. To je zaradi tega, da se omogoči davčno potrjevanje računov, ki je urejeno po zakonu o davčnem potrjevanju računov (ZDavPR)

Davčne blagajne se bodo že lahko začele uporabljati od 1. decembra 2015. Obvezne pa bodo od 2.januarja dalje. 

Zato Vam obstaja najboljša rešitev za vse "zavezance", da uporabite TRONpos mobilno blagajno. Tako rekoč "mini blagajno" saj jo lahko imate na tablici ali mobitelu.

Že zdaj takoj si lahko priskrbite svojo davčno blagajno TRONpos!

Pišite nam  (klik tukaj) ali nas pokličite na 02 300 35 78.


Zakaj izbrati davčno blagajno TRONpos?

Blagajna TRONpos se ponaša z ugodnimi cenami, saj jo lahko dobite že od 10€ + DDV na mesec.

Onemogoča naknadno spreminjanje in brisanje računov, hkrati pa omogoča povezavo s FURS, kar pomeni 100% skladnost z zakonodajo.

Deluje na tablici, pametnem telefonu ali obstoječem osebnem računalniku, zato nakup nove strojne opreme v večini primerov ni potreben. V kompletu s tablico in programom lahko kupite tudi brezžični tiskalnik, ki ga namestite na vašo mobilno napravo. 


 Komplet TRONpos

DAVČNA BLAGAJNA


Mesečna naročnina:
že od 10€+ddv! CENIK

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

tronpos@comtron.si


Kot pravi star pregovor, se dober produkt hvali sam, zato vam omogočamo 30 dni brezplačne uporabe, da se boste lahko v to tudi prepričali. 30 dnevni brezplačni blagajniški program TRONpos si iz naše spletne strani z nekaj kliki enostavno prenesete na svojo napravo. V pomoč pri namestitvi in uporabi pa vam bodo video vodiči na naši spletni strani www.tronpos.si.

Comtron z več kot 25 let izkušenj nudi blagajno TRONpos na Slovenskem, Nemškem in trgih bivše Jugoslavije. Tako lahko s ponosom trdimo, da je naša blagajna TRONpos že preizkušena, tudi pri naši sosedi Hrvaški, kjer se je izkazala kot zelo dobra in učinkovita. Uvedba blagajne v posamezno podjetje traja samo do nekaj ur.

Naše blagajne pokrijejo širok spekter področij in nalog. Od velikih trgovskih mrež, gostinskih verig, pa vse do manjših podjetij in samostojnih podjetnikov.

 

Želite super davčno blagajno?


V 1 MINUTI POŠLJITE POVPRAŠEVANJE