Virtualna davčna blagajna

Obvezne davčne blagajne!

Kaj je virtualna davčna blagajna?

Virtualna davčna blagajna je blagajna, ki onemogoča naknadno spreminjanje in brisanje računov. Davčne blagajne TRONpos vam bodo olajšale delo z denarjem in poskrbele za to, da bodo vsi vaši računi skladni z zakonodajo.

Kaj pa je torej davčna blagajna?

Davčna blagajna je blagajna, ki omogoča izmenjavo podatkov s Finančno upravo RS v realnem času. Podatke pošilja neposredno v baze podatkov FURS. Pošiljanje podatkov neposredno v baze podatkov FURS omogoča davčno potrjevanje računov, ki je urejeno po zakonu o davčnem potrjevanju računov (ZDavPR)

Davčne blagajne so se začele uporabljati 1. decembra 2015. Obvezne pa so od 2. januarja 2016 dalje. 

Zato je najboljša rešitev za vse davčne zavezance, da uporabite TRONpos mobilno blagajno. Tako rekoč "mini blagajno" saj jo lahko imate na tablici ali mobitelu, kar je uporabno predvsem, če pri izdelavi in izdajanju računov niste vedno za računalnikom. Z blagajnami, ki jih imate na tablicah ali telefonih, lahko račune izdajate povsod, pogoj je samo, da ste povezani na internet.

Že zdaj takoj si lahko priskrbite svojo davčno blagajno TRONpos!

Pišite nam (klik tukaj) ali nas pokličite na 02 300 35 78.

v 1 minuti pošljite povpraševanje


Zakaj izbrati davčno blagajno TRONpos?

Blagajna TRONpos se ponaša z ugodnimi cenami, saj jo lahko dobite že od 10€ + DDV na mesec.

Onemogoča naknadno spreminjanje in brisanje računov, hkrati pa omogoča povezavo s FURS, kar pomeni 100% skladnost z zakonodajo.

Deluje na tablici, pametnem telefonu ali obstoječem osebnem računalniku, zato nakup nove strojne opreme v večini primerov ni potreben. V kolikor potrebne opreme nimate, vam v kompletu s programom ponujamo tudi le-to, kar si lahko pogledate na tej povezavi. V kompletu s tablico in programom lahko kupite tudi brezžični tiskalnik, ki ga namestite na vašo mobilno napravo. 


 Komplet TRONpos

DAVČNA BLAGAJNA


Mesečna naročnina:
že od 10€+ddv! CENIK

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

tronpos@comtron.si


Kot pravi star pregovor, se dober produkt hvali sam, zato vam omogočamo 30 dni brezplačne uporabe, da se boste lahko v to tudi prepričali. 30 dnevni brezplačni blagajniški program TRONpos si iz naše spletne strani z nekaj kliki enostavno prenesete na svojo napravo. V pomoč pri namestitvi in uporabi pa vam bodo video vodiči na naši spletni strani www.tronpos.si.

Comtron z več kot 25 leti izkušenj nudi blagajno TRONpos v Sloveniji, Nemčiji in trgih bivše Jugoslavije. Tako lahko s ponosom trdimo, da je naša blagajna TRONpos že preizkušena, tudi pri naši sosedi Hrvaški, kjer se je izkazala kot zelo dobra in učinkovita. Uvedba blagajne v posamezno podjetje traja samo do nekaj ur.

Naše blagajne pokrijejo širok spekter področij in nalog. Od velikih trgovskih mrež, gostinskih verig, pa vse do manjših podjetij in samostojnih podjetnikov.

 

Želite super davčno blagajno?


V 1 MINUTI POŠLJITE POVPRAŠEVANJE