PRENOSNA BLAGAJNA

Predstavljamo novost v prenosnih blagajnah! 

Naše prenosne blagajne so enostavne, prilagodljive in hitre. O enostavnosti priča tudi dejstvo, da lahko z njo vsak nov uporabnik upravlja že samo v nekaj minutah. Ker je TRONpos Android blagajna prilagojena po dobrih praksah enostavnosti uporabe, boste kar hitro postali sam svoj mojster lastne prenosne blagajne.

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

ECONO V1 AIO- Android prenosna blagajna

ECONO V1 AIO je primerna za delo na terenu kot tudi statične lokacije. Kombinacija tiskalnika in ekrana nudi enostavno, prilagodljivo in hitro uporabo blagajne. 

Lastnosti:

CENA: 249,99€ + DDV

POPUST: -20% 

NOVA CENA: 199,99 + DDV

 

 

  • 5.5'' zaslon na dotik 
  • Android sistem 
  • 58mm POS tiskalnik 
  • 2D čitalec črtne kode 
  • WIFI, 3G, USB 
  • 5200mAh baterija (48h delovanja-5000 računov, 30 dni v sleep načinu)
 
 

 

 

TRONpos ANDROID BLAGAJNA

Naša TRONpos android blagajna je hkrati tudi prenosna blagajna. Njena mobilnost omogoča prav to, da je mobilna blagajna. Prenosljivost blagajne je na Android sistemih čisto odvisna od velikosti strojne opreme. Prenosna blagajna android je lahko nameščena na pametnih telefonih ali tabličnih računalnikih. 

 


ANDROID BLAGAJNA


Mesečna naročnina:
že od 10€+ddv! CENIK

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

tronpos@comtron.si

 

 


Občutno večja varnost - velika prednost TRONpos prenosne blagajne

Naj vas več ne skrbi za izgubo podatkov skozi korupcijo podatkov, virusnih napadov ali celo hekerskih vdorov. Vse to je manj verjetno z uporabo podatkov v oblaku, saj se ti podatki varno hranijo na spletu. Zraven tega se z uporabo naše prenosne blagajne zmanjšajo stroški ponovne vzpostavitve operacijskih sistemov in nalaganja gonilnikov. To je veliki minus pri tradicionalnih POS sistemih na klasičnih računalnikih. Z večanjem varnosti in hkrati manj možnostmi napak privarčujemo časom. Zraven tega pa nedelovanje blagajne zmanjšajo tudi promet, ko se pojavi napaka pri ustvarjanju računov.

Prednosti prenosne blagajne TRONpos Android:

Enostavna za vzpostavitev, brezplačni video vodiči, manjša cena, visoka produktivnost, večja varnost, preprečitev izgube podatkov


Kaj sestavlja našo prenosno blagajno?

POS sistem za prenosno blagajno TRONpos Android (programska oprema) tablični računalnik ali mobilnik (strojna oprema) prenosni (termični) tiskalnik za račune (strojna oprema). Našo blagajno sestavljajo te tri komponente, ki olajšajo delo s strankami. Pospešile in poenostavile bodo postrežbo strank in izdajanje računov, hkrati pa vam omogočale več časa za stranke.


Zakaj izbrati TRONpos?

TRONpos je ponos podjetja Comtron, ki je na Slovenskem trgu prisotno že skoraj 30 let. Nudimo visokokakovostne IT rešitve.

Imamo lasten klicni center za TRONpos, ki Vam bo v podporo, če boste potrebovali našo pomoč. Možnost imate tudi poiskati odgovore na vaša vprašanja na naši strani vprašanj in odgovorov.

Da Vam lahko pomagamo, kjerkoli se boste nahajali, uporabljamo sistem oddaljene pomoči. S tem v primeru potrebe po vpogledu v blagajno, skrajšamo vaše in naše poti.

Velika mreža TRONpos partnerjev omogoča, da pokrivamo skoraj celo Slovenijo in smo vedno tam, ko nas potrebujete.

TRONpos Android je blagajniški sistem. Prilagojen je uporabi na tabličnih računalnikih in mobilnih telefonih, ki delujejo na Androidu. 

Je 100% skladen z novo sprejeto davčno zakonodajo in v prihodnje tudi s spremembami le te.

Blagajna TRONpos Android se ponaša z nizko ceno, enostavno uporabo, prilagodljivostjo in predvsem prenosljivostjoTako je primerna med drugim tudi za delo na terenu. 

Je majhna in lahka, primerna za vsa podjetja, ki pri svojem poslovanju izstavljajo račune.
Če ste do sedaj pri svojem delu uporabljali vezane knjige ali druge blagajne, boste nad našo prenosno blagajno pozitivno presenečeni.
Aplikacija je takoj po namestitvi pripravljena na uporabo.

Želite ZASTONJ informativno ponudbo?

Ne odlašajte, saj se USPEH-u odgovori z DA!

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE ZDAJ