GOSTINSKA BLAGAJNA

GASTRO
TRONpos Gastro je blagajna, prilagojena gostinskim lokalom. Namenjena je tako restavracijskim verigam kot tudi manjšim lokalom. Ponaša se s popolnoma prilagodljivo platformo osebju in omogoča kvalitetno in hitro postrežbo. Omogoča delo z mizami (strežba večjega števila gostov hkrati), kuhinjska naročila (Izpis naročila na kuhinjski tiskalnik) in analize (V vsakem trenutku je možen izpis poslovanja po zaposlenem ali za celotni gostinski lokal).

Blagajna za gostilne


Mesečna naročnina:
že od 24,90€+ddv! CENIK

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

tronpos@comtron.si

 

DELO Z MIZAMI

Blagajniški program TRONpos Gastro vam omogoča delo z mizami. Sobe in mize si enostavno in hitro sami oblikujete v programu TRONpos BackOffice. Delo z mizami vam omogoča, da hkrati strežete večje število kupcev.
KUHINJSKA NAROČILA

Ob oddanem naročilu blagajna TRONpos Gastro izpiše naročila na prednastavljen tiskalnik. Na artiklih, v programu TRONpos BackOffice, nastavite, na kateri tiskalnik program izpiše naročilo. 

Možna je uporaba večih tiskalnikov.  

Z izpisom naročila na kuhinjski tiskalnik poskrbite za ažurno pripravo hrane in poskrbite, da vso osebje opravlja svoje delo optimalno.

ANALIZE

Za hiter pregled poslovanja vam TRONpos Gastro ponuja analize kar na blagajniškem sistemu. Vsak  natakar lahko ima pregled nad svojimi naročili in računi, vodja pa vpogled v celotno poslovanje obrata. 

V vsakem trenutku je možen izpis poslovanja po zaposlenem ali za celotni gostinski lokal.


Želite informativno ponudbo? Izdelamo vam jo hitro!


V 1 MINUTI POŠLJITE POVPRAŠEVANJE