BREZGOTOVINSKO PLAČEVANJE

SPOZNAJ PRIHODNOST PLAČEVANJA 

Za kupce prihaja prijaznejša doba nakupovanja - brez gotovine, brez plačilnih ali kreditnih kartic, odslej pa še brez debelečega se paketa kartic zvestobe, a vseeno z vsemi ugodnostmi. TRONpos vam od danes naprej omogoča integracijo aplikacije za brezgotovinsko plačevanje, ki postaja v Sloveniji pravi hit. Integracija s TRONpos poteka hitro in ne ovira vašega poslovanja. Že v nekaj trenutkih lahko vašim strankam lokala, gostilne, salona, trgovine omočite dodaten način plačevanja- z aplikacijo Hal mBills. Ekipa TRONpos želi vsem svojim strankam ponuditi inovativne produkte in rešitve, ki dodajo vrednost poslovanju

 

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE


                      

KAJ JE APLIKACIJA Hal mBills? 

»Gre za povsem nov in drugačen koncept kot ga je večina ljudi, ki plačujejo z gotovino ali karticami in uporabljajo kartice zvestobe, navajena. A v MBILLS vztrajno in uspešno orjemo ledino mobilnega plačevanja v Sloveniji. Predvsem nas veseli, da smo na trgu z novo funkcionalnostjo naleteli na odličen odziv.« je dejal Primož Zupan, direktor start-upa MBILLS. 


Uporabnik pokaže bar kodo na zaslonu svojega telefona (najde jo v desnem zgornjem kotu), osebje na blagajni pa kodo skenira. S tem je proces zaključen. Kupec pri uporabi hitrega plačila ne potrebuje več papirnatega računa, saj ima račun že v telefonu. Plačevanje s Hal mBills v trgovinah je tako tudi prijaznejše do okolja. Prav tako odpade še bolj zamudno preštevanje drobiža ali iskanje menjalnine za vračilo ob plačilu z gotovino. Za nazornejši prikaz si oglej VIDEO, ki ga je posnela ekipa Hal mBills.


DOBRA PRAKSA (Kalček d.o.o., MBILLS, Comtron d.o.o.)

Prva trgovina, ki je svojim strankam ponudila ekološki način plačila

Zdaj ne govorimo več o viziji jutrišnjega dne, temveč o današnji novi realnosti. V prvem trgovskem centru, ki so se navdušili nad takšno novostjo in pravočasno prepoznali priložnost, Kalčku pravijo: »Ocenili smo, da je za nas idealno, da našim strankam ponudimo digitalno, ekološko plačilno sredstvo Hal mBills, ki poenostavlja in izboljšuje nakupovalno izkušnjo. Plačevanje poteka mobilno in digitalno, zato se izognemu papirnatim računom in še utrjujemo ekološko in trajnostno zavest, kar sta naši ključni vrednoti. Prepričala nas je tudi možnost povezovanja z našo kartico zvestobe Kalčico, kar hitra plačila Hal mBills tudi omogočajo. Povezovanje Hal mBills sistema z davčno blagajno TRONpos, ki jo uporabljamo v Kalčku, je potekalo gladko in hitro, za kar sta zaslužni predvsem ekipi pri Comtronu in MBILLSu, ki so programa uspešno povezali v zelo kratkem času.«


V kolikor ste za vklop Hal mBills zainterisirani, prosim pokličite ekipo TRONpos na 02 3003 585 ali 051 345 916 ali pišite na elektronski naslov tronpos@comtron.si.
                          

Ekipa MBILLS na dogodkuVir besedila in fotografije v lasti podjetja MBILLS!