BLAGAJNA ZA TRGOVINO

 

Retail

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

TRONpos Retail je prodajno mesto, ki uspešno zadovoljuje najrazličnejše branže maloprodaje. Z njim obvladujemo  celotni prodajni postopek, od faze postrežbe do analiziranja uspešnosti prodaje. Omogoča tudi odlaganje računov, povezavo s POS terminalom in izdajo E-računov. Blagajno TRONpos Retail tako priporočamo samopostrežnim trgovinam, trgovinam z malimi živalmi, oblačili, avtodeli, elektromaterialom,  IKT trgovinam in servisom.

Blagajno TRONpos Retail lahko brezplačno uporabljate 30 dni. Z nekaj kliki si jo enostavno prenesete na svoj računalnik in že pričnete z uporabo. Blagajna TRONpos je pregledna in enostavna za uporabo, omogoča pa tudi dodajanje fotografij artiklom.

Blagajna bo prav tako omogoča povezavo s FURS (davčna blagajna), povezava pa poteka tako, da se vsak račun pošlje na FURS, od koder bomo dobili povratno informacijo o pravilno izstavljenem računu. Zato je pri vseh davčnih blagajnah prisotnost internetne povezave nujna.

 

Trgovinska blagajna


Mesečna naročnina:
že od 19€+DDV! CENIK

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE


tronpos@comtron.si

 

Blagajniški program TRONpos Retail ponuja ugodje tako uporabnikom kot tudi kupcem. Z blagajno TRONpos Retail se boste lahko hitro prilagodili trenutnim zahtevam v vaši trgovini in zadovoljili potrebe vaših kupcev. Navade kupcev so se v maloprodaji v zadnjem obdobju precej spremenile. Kupci na eni strani pričakujejo hitro in kvalitetno postrežbo, na drugi strani pa uporabniki potrebujejo zanesljiv in enostaven prodajni sistem. Vse to s TRONpos Retail blagajno ni več problem!

Odlaganje računov

V primeru velike gneče v prodajalni lahko na maloprodajnem blagajniškem sistemu TRONpos Retail uporabimo funkcionalnost "Odloži račun", ki shrani dokument za kasnejše delo. Blago stranki rezerviramo do postopka plačila in pri tem neovirano nadaljujemo z delom na blagajniškem mestu.

Povezava s POS terminalom

Blagajniški sistem TRONpos Retail je možno povezati s kartičnim POS terminalom, ki omogoča povezavo z računalnikom. S povezavo sistema s POS terminalom odpravimo zmote pri vnosu načina plačila, saj računalnik opravi vso delo kar sam.

 

Želite informativno ponudbo? Nova blagajna vam bo olajšala trgovinski delovni proces!

V 1 MINUTI POŠLJITE POVPRAŠEVANJE